Поділитися

 (Клайв Баркер вийшов із творчого застою і анонсував нові книги)

Автор легендарного "Повсталого з пекла" та не менш культових "Книг крові" повертається після майже п'ятирічної творчої паузи. Більш того - Клайв Баркер підготував цілих три книги - роман та дві збірки, у тому числі поетичну!

Про це заявив сам автор у Твіттері:

Народе, я знову тут! Я повернувся! Знаю, затишшя було довге, але я повертаюся з новим романом, "DEEP HILL", а ще буде це зібрання раритетних та НОВИХ оповідань, а також повість "MECRY AND THE JACKAL" — збірка називатиметься "FEAR ETERNAL".
Також до друку готова збірка з 250 поезій під редакцією Пауло Лорки від видавництва @philandsarah, зовсім скоро поділюся новинами. Ваш навіжений автор вас сильно любить

IMG_5143.PNG

Нагадаємо, що останньою опублікованою книгою Баркера була The Scarlet Gospels - продовження повісті The Hellbound Heart, екранізація якої вилилася у десятисерійну кіно-франшизу та створила цілу субкультуру поклоніння кеновітам - демонам болю та насолоди.

Очевидно, що автору, який пережив тяжку хворобу і ледь не вмер, таку паузу можна пробачити.

Ми з вами розуміємо, що оскільки українською не перекладений досі навіть найпопулярніший твір писменника (підліткового "Викрадача вічності" та всрату "Доллі" не рахуємо, особливо очікувати щось від нових книг Баркера нічого, проте самі розумієте - це питання часу. Або ж вчіть англійську!

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: