Поділитися

 (Джефф Ґолдблюм готовий повернутися до «Мухи»)

Практично кожен класичний фільм жахів протягом останніх двох десятиліть був удостоєний римейком, тому дивно, що «Муха» досі залишалася недоторканою. Класика Девіда Кроненберґа 1986 року сама по собі є римейком оригіналу 1958 року, і до цього часу вважається еталоном боді-горору завдяки ефектам та гриму.

Фільм Кроненберґа мав продовження. І хоч «Муха 2» 1989 року не здобула аналогічної популярності, про неї схвально відгукувалися глядачі. За минулі роки було зроблено декілька спроб по-новому поглянути на цю історію, причому сам Кроненберґ навіть накидав проєкт сюжету, який врешті-решт застопорився через проблеми з бюджетом.

Але раптом стало відомо, що тривала відстрочка завершується, і «Муха» може повернутися на екрани!

Згідно інформації джерела, яке раніше повідомило про продовження «Крику» та повернення Білла Мюррея до «Мисливців за привидами», новий фільм про вченого, котрий невдало схрестив себе із мухою, знаходиться в активній розробці, і найкраще у цій новині те, що до зйомок має намір повернутися Джефф Ґолдблюм. Нехай навіть йому відірвало голову наприкінці першого фільму, актор ніколи не виключав повернення. Як саме творці фільму збираються повертати до життя геніального вченого, наразі невідомо.

До речі, у продовженні «Мухи» головну роль може зіграти жінка. Це дасть змогу по-іншому поглянути на культову історію, яка радує шанувальників горору вже більш ніж тридцять років.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: