Творці фільму «Доктор Сон» екранізують «Відродження» Стівена Кінґа

Для Фленеґана «Відродження» стане третьою роботою над екранізацією творчості Кінґа

Поділитися

 (Творці фільму «Доктор Сон» екранізують «Відродження» Стівена Кінґа)

Режисер «Гри Джералда» і «Доктора Сну» Майк Фленеґан підписався на нову (для нього — третю) адаптацію роману американського письменника Стівена Кінґа «Відродження».

Як повідомляє The Hollywood Reporter, Фленеґан напише сценарій і, можливо, повернеться в режисерське крісло. Він також виступить співпродюсером, розділивши функції з Тревором Мейсі, своїм уже постійним колегою. Разом вони працювали над минулорічною екранізацією іншого роману Кінґа — «Доктор Сон».

Крім того, Фленеґан працює зараз над продовженням серіалу «Привиди будинку на пагорбі», який має назву «Привиди маєтку Блай», а також над серіалом за мотивами молодіжного роману Крістофера Пайка в жанрі жахів «Клуб опівнічників» і оригінальним серіалом «Опівнічна меса» для стримінґової платформи Netflix.

Світовим прокатом займеться Warner Bros. Дата прем'єри поки невідома.

Нагадаємо, роман «Відродження» написаний у 2014 році та розповідає рок-музиканта Джеймі Мортона, який «сидить» на героїні, і Чарльза Джейкобза — священника, що після загибелі своєї сім’ї в автокатастрофі відрікся від церкви та захопився експериментами з електрикою, яка має здатність як зцілювати, так і калічити людей. Чарльз шукає відповіді на трагедію, яка трапилася з його сім’єю, і в цьому його допомагає розкритий секрет «таємної електрики». Історія пошуків порятунку та відповідей на всі запитання незабаром переростає в лавкрафтівський горор. 

Додамо також, що вчора вийшов перший трейлер фільму «Ширлі» про відому американську письменницю в жанрі жахів, авторку роману «Привиди будинку на пагорбі» — Ширлі Джексон.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: