Поділитися

 (Стівен Кінґ напише книгу про коронавірус)

У вівторок, 3 серпня, Стівен Кінґ дав інтерв’ю на американському ток-шоу «The View», і розмова стосувалася здебільшого останнього трилеру «Біллі Саммерс» – про професійного вбивцю, який бажає зав’язати, але потрапляє в небезпеку, коли погоджується виконати останню роботу.
Кінґ відзначає, що на роман його надихали так фільми як «Асфальтові джунглі» та «Втеча», сюжети котрих зосереджені навколо «роботи, яка пішла не так».

На запитання про те, чи передбачає він, що COVID вплине на літературу та кіно, Кінґ розповів, що події «Біллі Саммерса» спочатку мали відбуватися у 2020 році, але він змінив його повністю на 2019 рік, щоби зберегти правдоподібність. Минулого року багато шанувальників письменника порівнювали його класику 1978 року «Протистояння» із всесвітньою пандемією, але він негайно заперечив це у Twitter:

Ні, коронавірус НЕ схожий на вірус у «Протистоянні». Це не настільки серйозно. Шанси на виживання високі. Зберігайте спокій і вживайте всіх розумних запобіжних заходів

фічсіфсф.jpg

Тепер, схоже, йому цікаво написати про це жахливу історію. Він додав:

Я хочу написати наступну книгу, яка безпосередньо стосується коронавірусу. Я писатиму про 2020 рік, і тоді вже буде зрозуміло, чи це спрацює як книга. Буде важко...

Повністю подивитися інтерв'ю можна тут.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: