Під час пандемії зняли нову екранізацію «Дітей кукурудзи»

Стрічка не має відношення до першої екранізації 1984 року

Поділитися

 (Під час пандемії зняли нову екранізацію «Дітей кукурудзи»)

У мережі час від часу зявляються новини про те, що навіть під час пандемії кінороби примудряються знімати фільми, хай це навіть короткометражки за участю одного актора.
Проте нещодавно стало відомо, що під час карантину продюсер Лукас Фостер (Джиперс Кріперс 2, Форд і Феррарі, Морбіус) та режисер Курт Віммер (Еквілібріум, Ультрафіолет) змогли завершити виробництво нового фільму «Діти кукурудзи» за однойменним оповіданням Стівена Кінґа. Зйомки відбувалися в Австралії.

Акторський склад включає Єлену Кампуріс (До того, як я впаду), Кейт Моєр (Коли кличе надія), Каллена Мулвея (Месники: Завершення) та Брюса Спенса (Воїн дороги).

Фільм оповідає про події, котрі відбулися в невеличкому містечку в Небрасці. Безвідповідальність дорослого населення призводить до того, що гине врожай, а разом з ним – майбутнє дітей.
Як вбачається з коментарів Лукаса Фостера, стрічка не має нічого спільного з класичним фільмом 1984 року:

Ми повернулися до початку історії, і починаємо вільний шлях

Що ж, сподіваємося, творці знайшли когось не менш харизматичного за Джона Френкліна, котрий зіграв Ісаака.

Нагадаємо, що оригінальне оповідання із дебютної збірки Кінґа «Нічна зміна» розповідає про сімейну пару, котра мандрує автострадою і випадково збиває хлопця. Намагаючись допомогти пораненому, подружжя натрапляє на закинуте містечко, оточене безкрайніми полями кукурудзи. Як виявляється, у місті, де живуть самі діти, панує дикий культ, відповідно до якого юнаків та дівчат, котрі досягають певного віку, приносять в жертву демону, що живе в кукурудзі – Тому Хто Обходить Ряди.

Найвідоміша екранізація 1984 року доволі свавільно обійшлася із сюжетом, зокрема – автори стрічки зробили геппі-енд, хоча оригінальна історія доволі трагічна. Якщо нова екранізація слідуватиме повісті, матимемо доволі жорстке кіно.

Із подіями оповідання перегукується сюжет співавторської роботи Стівена Кінґа та Джо Гілла«У високій траві». Всього «Діти кукурудзи» мають одинадцять екранізацій, серед яких - одна короткометражка «Апостоли ворона» (1983), оригінальна історія, сім сиквелів та два серіали.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: