Поділитися

 (Очікується екранізація серії «Некроскоп» Браяна Ламлі)

Серія романів жахів англійця Браяна Ламлі «Некроскоп» здобула визнання у поціновувачів жанру, проте досі ніхто не наважувався взятися за екранізацію. Але нещодавно продюсерська компанія Морґана Фрімена Revelations Entertainment придбала права на серію творів Ламлі, яка включає 18 книг, виданих з 1986 по 2013 рік.
Романи будуть адаптовані для різних медіа, включаючи серіали, анімаційні фільми, відеоігри, графічні романи й інші формати.

Представники компанії зазначили, що всесвіт «Некроскопу» дозволить дослідити глобальні теми жахів так, як до цього ніколи не робили, адже серія – це багатошаровий гобелен із наукової фантастики і горору, не схожий на щось інше, що було показано раніше на екранах. Режисер Майкл Маккей зазначив, що це проект, який випадає раз у житті, і він заслуговує на те, аби його смакували: матеріал більш ніж достойний, і публіка його оцінить.
Майстер по гриму Глен Гетрік, залучений до проекту, заявив, що вдихне життя у кожну молекулу візуально неперевершених елементів, шо складають увесь цей обширний літературний всесвіт.

Брайан Ламлі (англ. Brian Lumley, народився 2 грудня 1937) - англійський письменник, який спеціалізується на жанрі, що є сумішшю фантастики та жахів. Народився на північному сході Англії, служив у британській армії аж до 1980 року, писав у вільний час, після чого став професійним письменником. Він доповнив цикл «Міфи Ктулху» Говарда Лавкрафта (Ламлі народився рівно через 9 місяців після смерті Лавкрафта) декількома власними роботами.

Про що«Некроскоп»:

Гаррі має дар розмовляти з мертвими. По мірі дорослішання та проявлення його сили він починає контактувати із померлими. Від них він дізнається, що смерть - це не кінець, що хоч тіло вмирає - розум продовжує існувати, а мертві продовжують вдосконалювати та розширювати у смерті те, що вони любили в житті. Вони пропонують йому свої знання: у школі померлий учитель математики допомагає йому розвивати математичний талант, а колишній сержант вчить навичкам самозахисту.
Дар Гаррі не лишається непоміченим – і він вимушено втягується в протистояння цивілізацій, одна з яких – не багато й не мало – прагне втопити світ у крові. І це – вампіри.

Читайте також: Браян Ламлі – можлива реінкарнація Говарда Лавкрафта

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: