Майкл Доґерті та Клайв Баркер зніматимуть серіал «Нічний народ»

Це буде друга екранізація книги Клайва Баркера з оригінальною назвою «Кабал»

Поділитися

 (Майкл Доґерті та Клайв Баркер зніматимуть серіал «Нічний народ»)

Про це повідомляє ресурс ComingSoon.net. Під час спілкування зі знаковим автором жахів стало відомо, що Майкл Доґерті, найбільш відомий за горорами «Гаманець або життя», «Крампус», сиквелом «Ґодзілли», вже почав роботою над адаптацією книги.

Роздумуючи над 30-річчям оригінальної екранізації роману 1988 року «Кабал», Баркер підтвердив, що він справді бачить прогрес у творчості, і наразі, окрім підготовки до публікації трьох книг, задіяний над екранізацією серіалу «Hellraiser» на HBO, де Доґерті є сценаристом та виконавчим продюсером.

Після тридцяти років цікаво повернутися до цих персонажів і з'ясувати, хто все ще розмовляє зі мною, хоче розповісти якусь історію. Коли я починаю писати твір, то спочатку слухаю. Процес письма - це прослуховування, я завжди казав, що є журналістом, і те, про що я пишу, спочатку лунає в моїх вухах

75C0AB1BD8414DB8A1891F28ED9A25DC.jpeg

Баркер був режисером та особисто писав сценарій для першої екранізації «Нічного народу», але фільм провалився в прокаті. За останні десятиліття, проте, він набув культового статусу серед шанувальників темного фентезі та жахів.

«Нічний народ» оповідає про мешканців підземного світу, напівлюдей – напівмонстрів, які прагнуть знайти новий притулок після того, як їхню схованку зруйновано. Очолює цей процес герой, який не тільки пристосовується до надприродного статусу, але також повинен з'ясувати, чи є він серійним убивцею, котрий не пам'ятає своїх злодіянь. Героям доведеться вступити у протистояння з людьми, котрі прагнуть нищити і підкорити всіх, хто відрізняється від них.

До речі, в екранізації 1990 року головного поганця - Деккера, грає Девід Кроненберґ.

A5CDDCA1139F43E68CA796013D99C164.jpeg

Нагадаємо, що 7 жовтня на каналі Hulu вийде серіал за мотивами «Книг крові» Баркера»

Читайте також:
Клайв Баркер анонсував одразу три публікації

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: