Едґар Райт знімає фільм про привид актриси німого кіно

Плодовитий режисер, сценарист та продюсер працює одночасно над кількома проєктами

Поділитися

 (Едґар Райт знімає фільм про привид актриси німого кіно)

Режисер та сценарист Едґар Райт («Зомбі на ім'я Шон», «Скотт Пілігрим проти світу», «Ґрайндгаус»), від котрого ми очікуємо горор «Минулої ночі в Сого», зайнявся зйомками історії під назвою «13 сцена» (Stage 13), права на яку придбала компанія Amblin Partners.

Комедійний горор засновано на оповіданні письменника Саймона Річа, який буде задіяний в якості сценариста. Це історія про привид актриси німого кіно, котрий десятками років переслідує кіноробів, аби мати змогу знятися у стрічці зі звуком. Студія наймає режисера-невдаху для зйомок фейкового фільму, аби привид зірки вгомонився. Проте безтілесна істота і режисер знаходять спільну мову і вирішують зняти картину на віки

«13 сцена» вперше була опублікована в антології коротких оповідань «Hits and Misses» 2019 року, яка отримала премію Thurber за гумор.

Наразі Райт завершує зйомки «Минулої ночі в Сого» про дівчину (Аня Тейлор-Джой), яка захоплюється модним дизайном. Волею випадку вона потрапляє в Лондон 1960-х років і стикається зі своїм кумиром, відомою співачкою. Однак цей Лондон - не те, чим здається, і світ почне розпадатися з похмурими для героїні наслідками.
Фільм мав вийти цієї осені, проте відкладений до 23 квітня 2021 року.

Крім цього Райт підписав крупну виробничу угоду з Netflix на зйомку кількох серіалів, а ще підписав контракт на трилер «Ланцюг» - історію Рейчел, у якої викрали доньку. Єдиний спосіб повернути її – викрасти іншу дитину. Але власну дитину героїні звільнять лише тоді, коли батьки викраденої нею дитини… правильно – викрадуть ще одну дитину. Рейчел стає частиною Ланцюга – жахливої схеми викрадень, яка перетворює батьків на злочинців.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: