Поділитися

 (Горор про подорож у часі «Минулої ночі в Сого» не покажуть цього року)

Нікого особливо вже не дивує, що дати світових кінопрем’єр регулярно переносять, і ще добре, коли ці дати конкретні, а не так, як вийшло, наприклад, із прийдешнім горором «Минулої ночі в Сого» («Last Night in Soho»).

Стрічка Едґара Райта («Зомбі на ім'я Шон», «Скотт Пілігрим проти світу», «Ґрайндгаус») була запланована до показу вже наступної осені, проте наразі у зв’язку із закритими кінотеатрами та занепадом індустрії вихід відтерміновано щонайменше на 2021 рік.

У головних ролях Томасіна Маккензі («Кролик Джоджо» ), Аня Тейлор-Джой ( «Відьма», «Спліт» ), Метт Сміт («Доктор Хто»), Діана Ріґґ («Гра престолів») та Теренс Стемп (нещодавно помічений у «Загадковому убивстві»).

На сьогоднішній день про фільм «Минулої ночі в Сого» відомо дуже мало, глядачі бачили лише одну фотографію з процесу, на якій зображено Томасіну Маккензі, схожу на ґотку-підліткиню під кайфом. Але ми знаємо, що фільм знято у стилі класичних трилерів та жахів, таких як «А тепер не дивися» (1973) та «Відраза» (1965). В сюжеті є елемент подорожі у часі, оскільки фільм охоплює як теперішній час, так і шістдесяті роки у Лондоні. Одна з виконавиць головних ролей Аня Тейлор-Джой висловилася про фільм:

Це дуже клаустрофобічно. Кольори такі інтенсивні. Це дійсно добре спрямована кислотна подорож. Я думаю, що людям це дуже сподобається. Вам точно не буде нудно

lastnightinsohocrop_1574876148.jpg

Сам Едґар Райт раніше пояснив:

Щось у мене є спільне з головним героєм у тому, що я страждаю ностальгією десятиліття, в якому не прожив. Ви думаєте про Лондон 60-х - як би це було? Уявіть собі, якби ви знали все, що знаєте зараз, і повернулися назад. Я приймаю передумову, згідно з якою у вас є персонаж, який, якось абстрактно, змушений подорожувати в часі. І реальність десятиліття - це, можливо, не те, що він собі уявляє. У ньому є елемент «будьте обережні зі своїми бажаннями»

Прикро, що доведеться чекати наступний рік, але принаймні ми знаємо, у 2021-му нас очікує шквал кінопоказів.

До речі, ще один фільм, який мав бути показаний на кінофестивалі SXSW Film цього року - «Зелений лицар» Девіда Ловрі, але у зв’язку з пандемією коронавірусу канал A24 тепер затримує фільм на невизначений час. Про стрічку читайте тут: містичне історичне фентезі з елементами жаху. Те, що ми любимо

Перенесено також ще один фільм за участю Ані Тейлор-Джой - горору у всесвіті «Людей-Х» «Нові мутанти»

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: