Джеймс Ван екранізує вампірський роман Стівена Кінґа

Як бачимо, Король Жахів перебуває на новій хвилі популярності, адже навіть його колись вже екранізовані книги отримують повторні адаптації!

Поділитися

 (Джеймс Ван екранізує вампірський роман Стівена Кінґа)

Це колись мало статися!

Один з найвизначніших творців сучасного горору Джеймс Ван продюсує нову адаптацію «Салемз Лот» Стівена Кінґа для New Line!
Так, Ван славний не лише справами на ниві жаху, але саме його франшиза «Закляття», яка породила цілий всесвіт, розгалузилася спін-оффами і здобула армію фанатів, нині серед фаворитів кіногорору.

Я повідомляє видання «The Wrap», Джеймс Ван продюсує , а Гарі Доберман ( «Воно», «Монахиня») пише сценарій.

Роман Кінґа, опублікований в 1975 році, розповідає про письменника, який повертається в рідне місто Салемз Лот, де вимушений зіткнутися не лише із привидами минулого, а й з реальним злом. Так, це повноцінний вампірський роман авторства нашого улюбленого автора жахів, а в поєднанні з талантами Вана та Добермана майбутній фільм може вжарити не згірш нового «Воно»!

Нагадаємо, що Тоб Гупер зняв найпершу екранізацію «Салемз Лот» ще в 1979 році, а в 2004 році вийшов міні-серіал. Обидві адаптації не можна назвати невдалими, але вони явно не дотягнуть до того, що ми отримаємо згодом.

Вмикаємо режим очікування!

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: