Чи зніме Роберт Еґґерс римейк культового горору «Носферату: Симфонія жаху»?

Аня Тейлор-Джой заявлена як виконавиця головної ролі

Поділитися

 (Чи зніме Роберт Еґґерс римейк культового горору «Носферату: Симфонія жаху»?)

Режисер «Відьми» й «Маяка» Роберт Еґґерс, чий новий фільм «Північанин» готується до виходу, не покидає надій зняти римейк класичного горору «Носферату» 1922 року режисера Фрідріха Мурнау. І головну роль у ньому зіграє Аня Тейлор-Джой.

У свіжому інтерв’ю, яке дала Аня виданню LA Times, розкриваються деякі подробиці:

Її розклад затверджений на найближчі два з половиною роки, починаючи з «Меню» - темної комедії, що розгортається у світі екзотичної кулінарної культури (режисер Марка Мілода), а потім рухається далі до ролі Фуріози у приквелі Джорджа Міллера до «Божевільного Макса: Дорога люті». Після цього вона знову воз’єднається з режисером «Гамбіта королеви» Скоттом Френком для трилера «Сміх у темряві» та Еґґерсом для зйомок римейку вампірської класики «Носферату», останньої співпраці у партнерстві, яке розпочалося з її першого «справжнього фільму» «Відьма» (2016).

Еґґерс роздумував про «Носферату» ще у 2019 році:

Я маю на увазі, що цей фільм [Носферату] дійсно важливий для мене з багатьох причин, але я думаю, що Носферату ближче до фольклорного вампіра. Вампір, якого грає Макс Шрек, — це поєднання фольклорного і літературного вампіра, котре корінням походить з Англії, а не Німеччини. Отже, він не традиційний «народний» вампір, але він значно ближчий до «народного», ніж стокерівський Дракула. Хоча, очевидно, Стокер використовує багато фольклору, який він досліджував для створення свого вампіра. Але Дракула, все ж, є продовженням літературного вампіра, започаткованого Джоном Полідорі на основі історії Джорджа Байрона

Проєкт, інформація про котрий з'явилася ще у 2015 році, неодноразово відкладали. Разом з тим, останні уривки інформації вселяють надію, що ми побачимо нового графа Орлока, яким його бачить безсумнівно талановитий Еґґерс.

hhh.jpg

Читайте також:

Огляд фільма 1922 року Фрідріха Вільгельма Мурнау "Носферату. Симфонія жаху"

Тінь вампіра (2000)

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: