Поділитися

Фото: joblo.com (За оповіданням Кінґа знімуть серіал із Едрієном Броуді)
Фото: joblo.com

Поки Джеймс Ван, Гарі Доберман і Рой Лі займаються новою, третьою за чергою, екранною адаптацією роману Стівена Кінґа «Салемз Лот» (Salem's Lot), творці попередньої екранізації 2004 року анонсували серіал за мотивами оповідання-приквела «Поселення Єрусалим» (Jerusalem's Lot), який письменник написав під враженням від макабричного оповідання «Щури в стінах» Говарда Філіпса Лавкрафта.

Як пише таблоїд Deadline, розроблення серіалу замовив телеканал Epix. Досі твір не отримував екранізації, тож канал стане першопрохідцем.

Зйомки почнуться у травні 2020 року, а показ перших серій заплановано на осінь того ж року. Усього очікується зняти 10 епізодів.

Шоуранерами призначено братів Джейсона і Пітера Філарді («Коматозники»). Спродюсує серіал Дональд де Лайн, який працював над фільмами «Степфордські дружини» і «Першому гравцеві приготуватися».

Головну роль виконає лауреат премій «Оскар» і «Сезар» Едрієн Броуді, відомий своїми ролями у фільмах «Піаніст», «Піджак», «Отель «Гранд Будапешт», «Вчитель на заміну» та десятках інших.

Дія серіалу розгорнеться в 1850 році. Капітан Чарлз Бун (Едрієн Броуді) переїжджає зі своїми трьома дітьми у свій родовий маєток у сонному містечку Прічерз Корнер після смерті дружини. Незабаром Чарлзу доведеться зіткнутися з темною історією своєї родини і вступити в боротьбу з прокльонами, які переслідували його рід протягом багатьох поколінь.

Оповідання «Поселення Єрусалим» вийшло 1978 року. Це приквел до роману «Салемз Лот», який екранізували двічі. Третя кіноадаптація книги вже в роботі – у проєкті беруть участь Джеймс Ван і Гарі Доберман, відомі за франшизою «Закляття».

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: