Веслі Снайпс шматуватиме живих мерців у новому зомбі-горорі «Outbreak Z»

Чи є що кіноробам сказати нового про зомбі? В будь-якому випадку Снайпс у головній ролі автоматично робить фільм вартим наших очікувань

Поділитися

 (Веслі Снайпс шматуватиме живих мерців у новому зомбі-горорі «Outbreak Z»)

Веслі Снайпсу набридло винищувати вампірів, тому він переключиться на інших тварюк. Зокрема, актор, відомий роллю напів вампіра Блейда, полюватиме на зомбі в прийдешній стрічці «Outbreak Z» («Епідемія Z»/Початок війни Z»/«Спалах Z», дивлячись, як перекладуть наші кінопрокатники).

Як ми вже писали раніше, очолить роботу Кріс Брюстер, для якого стрічка стане режисерським дебютом, хоча він має солідний досвід каскадері і постановника бойових сцен. За сценарій відповідають Гамід Торабпур («Зомбі»), Ендрю Кайтлінґер («Бойові свині») та Клінт Наррамор.

Як зазначив Брюстер каналу ComicBook.com:

Я дуже задоволений, що почну роботу над світом «Outbreak Z». Веслі – легенда у сфері індустрії розваг та бойових мистецтв. Для мене честю буде об’єднати зусилля з найкращими. Перебування його в команді дозволить нам створити зомбі-горор, якого ви ще не бачили. Це буде захоплива пригода для всіх. Ми порушуємо правила жанру: наші зомбі не будуть рухатися і поводити себе так, як звикли глядачі

За сюжетом двоє офіцерів-спецпризначенців відчайдушно пробираються через кампус коледжа, переповнений зомбі, в пошуках людини, яка має вакцину проти віруса. Снайпс гратиме одного з офіцерів.

Зйомки почнуться вже цього літа.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: