Поділитися

 (Усім потрібна чорна комедія з Крістен Ріттер у ролі серійної маніячки)

Що не кажіть, а Крістен Ріттер пасують ролі «поганих дівчаток», будь це її героїня із серіалу «Джессіка Джонс» чи «Не вір су*** з квартири 23». І це підтверджує «тендерна війна», яка розгорнулась за новий серіал з її участю, де актриса зіграє серійну вбивцю.

Як пише Deadline, поки що безіменна чорна комедія про серійних убивць став об’єктом уваги кабельного каналу FX і відразу чотирьох стримінг-гігантів – Netflix, Amazon, Hulu і HBO Max.

Творець серіалу – Нагнячка Хан, яка вже працювала з Ріттер над комедією «Не вір су* з квартири 23». Вона ж напише сценарій спільно з Анджелою Ламанною («Каратель», «Ганнібал») на основі книги «Serial Killer Anonymous» Чарльза Вараді, яка ще тільки готується до публікації.

Виробництвом займається студія Universal Television.

Деталі сюжету поки невідомі, проте в літературному першоджерелі йдеться про Клуб анонімних убивць, який схований глибоко в лісах Кентуккі. Всі учасники Клубу отримують задоволення від самого процесу своєї манії, але намагаються побороти її в собі. Головний герой (у книзі – чоловік на ймення Орсон) не вбивав уже рік і навіть зав'язав серйозні стосунки з жінкою із Клубу. Однак усе йде шкереберть, коли хтось починає загрожувати секретності цього підприємства.

Те, що головною героїнею зробили жінку, можна пояснити не лише «модою» на фемінізацію, але й спробою не штампувати ще один телепроєкт із маніяком-чоловіком, як-от «Декстер», «Баррі», «Ти» (ні, ну справді, скільки можна?). Зрештою, спостерігати за Ріттер у головній ролі серійної вбивці має бути куди цікавіше, ніж за любовною лінією.

Нагадаємо, зірка «Фантастичних звірів» Едді Редмейн перевтілиться в серійного вбивцю Чарлі Каллена на прізвисько Янгол Смерті.

Також у 2019 році вийшов байопік про серійного вбивцю Теда Банді із Заком Ефроном у головній ролі.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: