Едді Редмейн і Джесіка Честейн зіграють у фільмі про маніяка-медбрата

Зірка "Фантастичних звірів" перевтілиться у серійного вбивцю Чарлі Каллена на прізвисько Янгол Смерті

Поділитися

Едді Редмейн і Джесіка Честейн зіграють у фільмі про маніяка-медбрата

Герой Едді Редмейна ("Теорія всього", "Фантастичні звірі і де їх шукати") - зразковий сім'янин, турботливий батько, люблячий чоловік, а ще серійний убивця, який за 16 років роботи медбратом убив 300 пацієнтів. Йому на заваді стане медсестра, яку зіграє Джесіка Честейн ("Інтерстеллар", "Найжорстокіший рік", "Гра Моллі"). Героїня Джесіки ризикуватиме сім'єю і власним життям, щоб зупинити маніяка. Стрічка "Добрий медбрат" базуватиметься на документальній книзі Чарльза Гребера "Добрий медбрат: Правдива історія медицини, божевілля й убивства", що побачила світ у 2013 році. Сценарій по книзі напише Крісті Вілсон-Кернс, зрежисує стрічку данець Тобіас Ліндхольдм, що вже встиг попрацювати з мемуарами про маніяків під час роботи над серіалом "Мисливець за розумом" від Netflix.

Книга розповідає про інтелігентного молодого медбрата Чарлі Каллена, який за шістнадцять років роботи змінив дев'ять лікарень в Нью-Джерсі й Пенсільванії, тому що вів подвійне життя, приховуючи свої нахили від близьких. При цьому автор книги Чарлі Грабер описує злочинця не як безжального монстра, а скоріше як загнану в пастку власного божевілля людину. Роман Грабера являє собою не просто хроніку нещадних розправ над хворими, а філософські роздуми на тему психології, дружби й зради.

Наразі Чарлі Каллен перебуває у в'язниці, відбуваючи свій 397-річний термін. На суді Чарлі заявляв, що влаштовував смертельні передозування пацієнтам, бо хотів покласти край їх "стражданням", не бажаючи терпіти "нелюдяність" з боку медперсоналу. Він розповів детективам в 2003-му, що провів більшу частину свого життя в тумані. За його словами, він майже нічого не пам'ятав про те, як вбивав більшість своїх жертв. Він також не міг відповісти, ким були ці люди, і чому його вибір падав саме на ту чи іншу людину.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: