"Надзвичайно негідний, вражаюче злий і огидний": Зак Ефрон в ролі серійного вбивці Теда Банді

Подробиці сюжету й нові кадри зі стрічки

Поділитися

 ("Надзвичайно негідний, вражаюче злий і огидний": Зак Ефрон в ролі серійного вбивці Теда Банді)

Байопік про серійного вбивцю з голівудською посмішкою побачить світ у 2019 році. У головній ролі - Зак Ефрон, зірка комедій і молодіжних муві, який, тим не менш, має можливість кардинально змінити своє амплуа пляжного хлопчика, як це у свій час зробив Метью Макконахі роллю в "Справжньому детективі". Також у фільмі засвітяться Джим Парсонс ("Теорія великого вибуху"), Кая Скоделаріо ("Той, що біжить лабіринтом"), Джон Малкович ("Бути Джоном Малковичем") та Джеймс Гетфілд - соліст гурту Metallica.

image.png

image.png

Стрічка "Надзвичайно негідний, вражаюче злий і огидний" вестиме розповідь від імені дівчини Теда Банді Лілі, яка веде своє особисте розслідування після того, як її коханому хлопцю, ніжному й турботливому Теду оголосили підозру в жорстоких убивствах і згвалтуваннях.

image.png

image.png

До слова, Тед Банді, видатний психолог і юрист, послужив образом для створення літературного й кіношного "елітного серійного вбивці". Надзвичайно харизматичний молодий чоловік, чудовий кар'єрист мав шалений успіх у жінок. Йому пророкували видатне майбутнє в американській політиці, от тільки ніхто не знав про його темні захоплення. Тед Банді виявився жорстоким і підступним душогубом, гвалтівником та некрофілом.

image.png

На суді Банді захищав себе сам, і суддя був вражений освіченістю молодого юриста, проте докази його вини були незаперечні. Тед Банді помер на електричному стільці у 1989 році.

image.png

image.png

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: