Поділитися

 (Стівен Кінґ спродюсує серіал «Сплячі красуні»)

Про те, що роман «Сплячі красуні» Стівена і Овена Кінґів хочуть перенести на малі екрани, стало відомо ще до релізу самої книги. А згодом канал AMC замовив пілотний епізод серіалу. Тепер «Король жахів» і його син долучилися до продюсування телеекранізації.

Як передає портал Bloody Disgusting, про це канал AMC оголосив під час зимового престуру Асоціації телевізійних критиків.

У квітні також повідомлялося, що молодший Кінґ напише сценарій до пілота. 

Відомо, що виконавчими продюсерами виступлять також Майкл Шугар і Ешлі Залта, яка зізналася, що щаслива попрацювати над цим проєктом, оскільки він піднімає актуальні питання рівності статей і індивідуальності.

Сара Барнетт, президент AMC Networks Entertainment Group та AMC Studios, сказала:

«Ми шукаємо надзвичайно оригінальні бачення та голоси, коли ми думаємо про те, як розвивається мережа AMC. Усі проєкти, що розробляються як на Entertainment Group, так і на студії AMC, охоплюють людей з унікальною та дивовижною точкою зору».

Синопсис:

«У невеликому містечку Аппалачі є дивне містичне явище, яке змушує всіх жінок заснути, а чоловіків залишає, щоб спробувати їх урятувати. Але чи хочуть жінки бути врятованими?»

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: