Поділитися

 (Серіал «Протистояння» за романом Кінґа вийде у 2020 році)

Мінісеріал «Протистояння» за мотивами однойменного роману Стівена Кінґа отримав приблизну дату виходу. На стримінговому сервісі CBS All Access телеадаптація з’явиться в четвертому кварталі 2020 року.

Про це стало відомо від каналу CBS в межах зимового престуру Асоціації телевізійних критиків. Зокрема, відповідне оголошення у Twitter зробив Аарон Прюнер.

Перший сезон «Протистояння» матиме 10 епізодів. Режисером виступив Джош Бун.

Відомо також, що Стівен Кінґ попрацював на сценарієм, для серіалу він переписав кінцівку, зробивши її розширеною.

У головних ролях: Джеймс Марсден («Край «Дикий Захід»»), Ембер Герд («Аквамен»), Вупі Ґолдберґ («Привид») і Олександр Скашгорд («Тарзан»), двоє останніх утілять очільницю добра та головного лиходія відповідно. В адаптації також зіграє рок-музикант Мерилін Менсон.

«Протистояння» починається з пандемії, яка охоплює все населення планети. Менше 1% людей залишається в живих, деякі бачать сни і йдуть до 108-річної матінці Ебіґейл. Тим часом в іншому місці навколо себе збирає армію Ренделл Флеґґ – так починається протистояння за майбутнє людей, що вижили.

У 1994 році вийшла екранізація від Міка Гарріса – чотирьохсерійний мінісеріал, у якому одного з персонажів зіграв сам Кінґ. 

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: