Поділитися

"Протистояння" стане серіалом

Як відомо, книги Стівена Кінга дуже часто екранізують, а останнім часом так взагалі права на його твори продаються як гарячі пиріжки! Незабаром ще одне його епічне творіння знайде друге життя на телебаченні.

Президент американської телевізійної компанії CBS TV Studios Девід Степф відкрив завісу таємниці про адаптацію «Протистояння», яка стоїть на порядку денному. Він і його співробітники підтвердили, що адаптація знаходиться в стадії розробки і готується вийти у світ вже в 2019! І хоча вони не розкривали всіх карт, очевидно, що один з найбільш епічних творів Кінга буде представлено у вигляді серіалу!

Дії «Протистояння» розгортаються навколо людей, що вижили під час епідемії, яка винищила більшість населення. З тих, хто вижив, формуються два табори: один - навколо доброї і загадкової Матінки Абґейл, другий - навколо моторошного Рендалла Флеґґа. В Україні книга вийшла в двох томах у видавництві «Клуб сімейного дозвілля» (переклад Сергія Крикуна, Ганни Яновської; ілюстрації: Берні Райтсон).

Серіал стане найновішою адаптацією після «Імли», «Касл Року» та «11.22.63». До речі, це буде вже друга адаптація роману (перша вийшла в 1994).

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: