Повсталий з пекла повертається?

За одинадцяту частину культової франшизи має намір взятися Джейсон Блюм, який має колосальний досвід роботи з фільмами жахів

Поділитися

 (Повсталий з пекла повертається?)

Десятий «Повсталий з пекла» був не те, щоб провальним, це було непорозуміння, якому навіщось приліпили назву «Hellraiser», хоча до першого фільму в серії, який зняв сам автор - Клайв Баркер, має таке ж відношення, як Чужий до Флінстовнів. Скажемо відверто, все показує на те, що франшиза Hellraiser зайшла в глухий кут. Навряд чи хто захоче вкладати кошти в продовження, тим паче, на фоні масштабних екранізацій в жанрі горор, які збирають шалену касу, доволі специфічна історія на тему задоволення від страждань для сучасного глядача є доволі складною.

Хоча, може Пінгед ще має шанс з’явитися на екрані?

В недавньому інтерв’ю з CinemaBlend продюсер Джейсон Блюм заявив, що має намір відродити франшизу про Булавкоголового. Розмова відбулася в рамках обговорення продовження ще однієї культової франшизи – «Крик».
Конкретних коментарів Блюм не дав, лише зазначив, що в робочому порядку обговорював з колегами можливість роботи над двома фільмами, і він особисто відкритий до співпраці.

jasonblumsuperstition750300.jpg

Що ж, будемо сподіватися, що Blumhouse Productions зконтактує з Клайвом Баркером, як це було з Джоном Карпентером під час роботи над останнім «Геловіном», і робота почнеться.
Що хотілося би особисто побажати майбутній стрічці: поменше пафосу (хай він буде присутнім лише в мові нашого демона-улюбленця), поменше нашинкованих тіл та буздумної різанини. Камон, Баркер не ляпав кров’ю навсібіч лише заради самої крові.
Дуже не вистачає фільму, який розкриває міфологію світу, адже про Еліота Спенсера ми трохи знаємо, а про світ кіновітів/сенобітів хотілося би більше інформації.

Будемо сподіватися, що Джейсон Блюм доведе справу до кінця, і відродить інтерес до одного з найвизначніших і культових антагоністів у жанрі жахи. Думаємо, в людини, яка має відношення до таких фільмів як «Паранормальне явище», «Астрал», «Сіністер», «Окулус», «Спліт», «Гелловін» та інші, є шанси на успіх.

hellraiser_1508961627_crop_550x354.jpg

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: