Поділитися

23 серпня на каналі Epix відбудеться прем'єра десятисерійного серіалу «Чепелвейт», знятого за мотивами оповідання Стівена Кінґа «Поселення Єрусалим» (Jerusalem's Lot), який, у свою чергу, є приквелом до відомого роману письменника Salem's Lot (українською мовою вийшов у видавництві КСД під назвою «Салимове лігво».

Дія серіалу відбувається у 1850 році. Чарльз Бун, капітан у відставці, після смерті дружини переїжджає до старовинного будинку всамізнаєтеякомуштаті, що протягом багатьох років належав його предкам. Буну доводиться самотужки виховувати трьох дітей, і він був упевнений, що сільська місцевість піде їм на користь. Але, як відомо, старовинні маєтки – не найкраще місце для психологічної реабілітації, традиційно в їхніх стінах живуть прокляті сили, котрі починають тероризувати сімейство.
Разом із родиною в будинку оселяється Ребекка Морґан – талановита письменниця, котра працює гувернанткою і одночасно пише книгу про таємниці Чепелвейту.

До сценарію доклав руку сам Стівен Кінґ.

Крім Броуді, який також виступив виконавчим продюсером серіалу, грає також Емілі Гемпшир, котру ви можете знати за фільмами «Космополіс» Девіда Кроненберґа та «мама!» Даррена Аронофскі.

ChapelwaitePosterReleasedHD.jpg

3707300_original.jpg

VanityFair1.jpg

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: