Поділитися

 (Нова збірка оповідань від Джо Гілла)

Після успіху збірки «Дивна погода» («Strange Weather»), котра вийшла в 2017 році й отримала дві престижні премії – Брема Стокера та Британську премію фентезі, Джо Гілл не збавив обертів і видає нову книгу.
Збірка з 13 оповідань «Full Throtlle» (Повний/на..ем...Дроссель? Потужність? Швидкість?) концептуально оповідає про боротьбу людини з надприроднім та незбагненним.

...Шукачі пригод, котрі полюють на казкових персонажів, проходячи крізь портали в їх магічні світи. В Гоґвортс, в Нарнію? Без проблем – ласкаво просимо до покинутого сільського будиночка в штаті Мен, де й знаходяться таємничі двері («Фавн»).

...Вбитий горем бібліотекар бере на себе місію доставляти свіже чтиво мертвим людям («Пізнє повернення»).

...Двоє друзів знаходять на березі озера труп плезіозавра і стикаються із страхом усвідомлення власної нікчемності та смертності, а також із тим, що іще може знаходитися в «Срібній воді озера Шамплейн».

...Дальнобійник, що на шляху через пустельну спеку Невади потрапляє у зловісний танець смерті з гуртом мотоциклістів в «Throtlle /Дросселі/…./ваш варіант». Це оповідання, варто зазначити, написане у співавторстві із батьком – Стівеном Кінґом. Як бачимо, старий не полишає однієї з улюблених тем – смертельних машин, що погрожують перемолоти в фарш нещасних людців.

завантаження.jpg

Крім того, у збірці є ще один співавторський твір із Кінґом, і він вартий найбільшої уваги, адже це – «У високій траві». Моторошна історія, котра вже цієї осені вийде на сервісі Netflix. За сюжетом близнюки Кел і Беккі Демат перетинають Канзас на автомобілі. Проїжджаючи повз поросле високою густою травою поле, вони чують пронизливий дитячий крик. Хтось благає про допомогу. Брат із сестрою відправляються на пошуки, але, ледве вступивши в зелені зарості, розуміють, що тепер допомога знадобиться їм. У траві причаїлося щось жахливе.

Також відомо, що невгамовний Netflix виборов у Sony та Paramount права на екранізацію вищезгаданого оповідання «Фавн», а за оповіданням «Срібна вода озера Шамплейн» знімуть нову серію «Калейдоскопу жахів»

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: