Короткометражні фільми по всесвіту "Чужого"

Прем'єра відбудеться з нагоди сорокаріччя першого фільму культової франшизи

Поділитися

 (Короткометражні фільми по всесвіту "Чужого")

Кінокомпанія 20th Century Fox підготувала до показу шість короткометражних фільмів по всесвіту «Чужий» з нагоди сорокаріччя виходу оригінальної стрічки. Конкурс було оголошено ще в червні минулого року, всього було надіслано більше п’ятисот робіт.

Роботи переможців покажуть 15 березня на виставці Emerald City Comic-Con в Сіетлі, а з 29 березня почнуть викладати на сайті IGN.

Історії, які будуть показані в рамках даного проекту:

Alien: Alone («Чужий: Одинак») - розповість про Гоуп, єдину мешканку покинутого космічного корабля «Отранто», який перевозить хімікати. Протягом року Гоуп самотужки намагалася врятувати судно і своє життя, після чого знайшла таємний вантаж. Дівчина вирішила ризикнути і знову активувати «Отранто», щоб повернутися до людей. Автор стрічки - Ноа Міллер.

Alien: Containment («Чужий: Ізоляція») - четверо вижилих потрапляють до невеликої рятувальної капсули. Вони намагаються з'ясувати, що викликало крах їх корабля, і дізнаються, що в групі може ховатися заражений. Фільм написав і зняв Кріс Редінг.

Alien: Harvest («Чужий: Жнива») - екіпаж пошкодженого космічного корабля прагне дістатися до рятувального шаттла. До знищення корабля залишилися лічені хвилини, а єдиним навігатором в цих умовах виявився датчик руху. Тих, хто вижив, переслідує таємничий монстр, однак головна загроза весь час була у них на очах. Режисер короткометражки - Бенджамін Говдішель.

Alien: Night Shift («Чужий: Нічна зміна») - молодий працівник нічної зміни знаходить свого напарника в стані, схожому на сп'яніння. Вони залишаються удвох чергувати на складі, де напарнику стає значно гірше. Автор фільму - Ейдан Брезник.

Alien: Ore («Чужий: Мінерал») - Лоррейн працює шахтарем і намагається забезпечити сім’ї достойне життя. Один з шахтарів гине при таємничих обставинах, і Лоррейн опиняється перед вибором - порушити вимоги начальства і втекти, або зустрітися віч-на-віч з незвіданим. Фільм написали і зняли сестри Спір.

Alien: Specimen («Чужий: Зразок») - Джулі, вчена-ботанік, разом зі своїм псом потрапляє під замок в лабораторії з вирощування рослин, у яку потрапляє невідомий монстр. Автор картини - Келсі Тейлор.

Пропонуємо переглянути офіційний тізер:


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: