Поділитися

 (Хто врятує світ від супергероїв?)

Всі думають, що супергерої завжди добрі, співчутливі, загалом - позитивні, але рідко хто задумується, скільки руйнувань, убивств, горя супроводжують процес рятування світу від глобальної небезпеки.

Про темну природу людей в масках, що боряться із злочинністю, вже оповідав Алан Мур. Легендарні «Вартові» давно зайняли свою нішу у культурному просторі, і здавалося б, що може бути більш похмурим, аніж брудні вулиці, якими блукає напівбожевільний Роршах?

В серіалі «Хлопці» («The Boys») супергерої, на відміну від персонажів вищезгаданого коміксу, популярні та затребувані. Вони знамениті, їх шанують, люблять, вони мають владу, вплив та гроші. На кожному квадратному метрі – логотипи та фотографії героїв, котрі не лише захищають людство від злочинців, а й заробляють непогані кошти в медіа.

eba274599fc3b81b6cd5ac9dea04cc56.jpg

Проте, якщо копнути трохи глибше, можна жахнутися від того, що коїться всередині цієї спільноти. Ким насправді є кохані й шановані герої, які на публіці широко посміхаються й махають ручкою, а за лаштунками – вбивають, ґвалтують і калічать?

26 липня серіал вийшов на сервісі Amazon Prime Video. Заснований на серії коміксів Ґарта Енніса («Проповідник»), «Хлопці» оповідають про супергероїв та спеціальний загін, який створений задля протистояння тим брудним та небезпечним іграм, які герої затіяли з людством.

«Хлопці», так називається загін, має намір завадити корумпованим супергероям розбещувати населення та заробляти на ньому мільярдні статки. Що тут, здавалося б, цікавого для фанатів жахів?

ScreenShot20190617at1.16.53PMe1560795920155.png

Почніть дивитися, з першої серії самі все зрозумієте. Світ серіалу просякнутий надзвичайною жорстокістю, надмірним кровопролиттям і нігілістичним відношенням до моральних норм. З перших же кадрів супергерой, який володіє здатністю рухатися з надзвуковою швидкістю, розносить у м’ясний фарш дівчину, якій просто не пощастило стояти на його шляху. І реакція корпорації та журналістів показова – «вона сама винна, що стояла там».

Головний герой Г'юї – скромний і закомплексований продавець у магазині електроніки, змушений повністю змінити своє життя, адже, як і вищезгадана жертва, невчасно трапився на шляху у гігантської медіа-машини, котра поглинає все навколо, мов чорна діра. Змушений скооперуватися з бандикуватим героєм Карла Урбана, котрий відкриває йому очі на справжній стан речей, Г'юї стає членом загону «Хлопці» і починає власну боротьбу.

Відомо, що серіал ще до виходу продовжили на другий сезон.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: