Екранізація оповідання Джо Гілла "Чорний телефон" вийде на початку 2022 року

Про намір знімати фільм Скотт Дерріксон повідомляв ще минулого жовтня

Поділитися

 (Екранізація оповідання Джо Гілла "Чорний телефон" вийде на початку 2022 року)

Скот Дерріксон (Шість демонів Емілі Ровз, Сіністер) повертається до жанру жахів. «Чорний телефон» режисер знімає для Blumhouse та Universal. Дата виходу в кінотеатрах - 28 січня 2022 року.

В головних ролях зніматимуться Ітан Говк (Сіністер) та Джеймс Ренсон (Сіністер, Воно 2). Також серед акторського складу зазначено Джеремі Девіса (Ганнібал), Мейсона Темза та Мадлен Макгров.

Сюжет:

Фінні, сором'язливий, але розумний 13-річний хлопчик, викрадений убивцею-садистом. Він потрапляє до звукоізольованого підвалу, де ніхто не почує його криків. На стіні висить дивний чорний телефон, який, за словами маніяка, давно не працює. І ось одного разу телефон дзвонить… Фінні вступає в розмову з голосами попередніх жертв убивці, які готові навіть із того світу зробити все, щоб хлопчик не повторив їх долю.

Дерріксон і його співавтор Роберт Карґілл (Бермудські острови, Доктор Стрендж, Сіністер) адаптували сценарій за мотивами оповідання Джо Гілла «Чорний телефон», яке входить до збірки «Привиди ХХ століття». Сам Гілл виступає виконавчим продюсером.

image.png

    Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

    Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: