Джон Карпентер анонсував продовження "The Thing"

Схоже, до знімальної команди може долучитися особисто великий режисер

Поділитися

 (Джон Карпентер анонсував продовження "The Thing")

Компанія Blumhouse Productions і режисер Джон Карпентер працюють над перезавантаженням класичного горору Карпентера 1982 року "The Thing". Цю новину підтвердило видання Variety. Проект все ще знаходиться на початковій стадії, і жодних деталей наразі ми не знаємо. Раніше ми писали про те, що культову франшизу планують розширити

Карпентер вперше представив цю новину в суботу на панелі Міжнародного кінофестивалю Fantasia. Під час інтерв'ю режисер обговорював закінчення саундтреку до фільму "Геловін вбиває" (продовження "Геловіну" 2018 року). Цей фільм, знятий Blumhouse і режисером Девідом Ґордоном Ґріном, недавно був перенесений на 2021 рік через пандемію COVID-19.

Також Карпентера запитали, чи розмовляв він з керівником Blumhouse - Джейсоном Блюмом про роботу над іншими проектами. Режисер відповів ухильно:

Я не знаю про це. Але я думаю, він збирається працювати над «The Thing». Можливо, я також маю до цього відношення

Карпентер відмовився повідомити, чим буде проект - приквелом, продовженням або римейком.

"Щось" - історія про боротьбу дослідницької групи з паразитичною інопланетною формою життя, здатною наслідувати вигляду інших істот - заснована на новелі 1938 року "Хто йде?" Джона В. Кемпбелла-молодшого.

Першим був фільм RKO Radio Pictures 1951 року під назвою "Річ з іншого світу". Версія Карпентера, в якій знімалися Курт Рассел і Кіт Девід, спочатку викликала розчарування критиків і мала поганенькі касові збори. Але ефекти фільму і напружена оповідь зробили фільм культовою сенсацією серед фанатів жахів, і він досі вважається одним з кращих фільмів Карпентера.

У 2011 році Universal випустила приквел з такою ж назвою із Мері Елізабет Вінстед і Джоелом Едґертоном в головних ролях. Зняв фільм режисер Маттіс ван Гейнінґен, але без творчої участі Карпентера. Відгуки та касові збори були більш ніж слабкі.

e49fc0a22073edeedd905751bd8abe83.png

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: