Джеймс Кемерон працює над відродженням "Чужого"

Ця стрічка не побачила світ завдяки Рідлі Скотту і, ймовірно, прийшов час реваншу

Поділитися

 (Джеймс Кемерон працює над відродженням "Чужого")

Джеймс Кемерон не надто часто радує новими проектами, але вони завше мають успіх, варто згадати хоча б "Титанік", "Термінатор" чи "Аватар". Все, до чого торкався Кемерон, є знаком якості.

І ось, у своєму інтерв’ю для видання IGN в честь скорого виходу продюсованої ним "Аліти. Бойового ангела" Кемерон зізнався, що в його планах – реанімувати проект "Чужий", над яким працював Ніл Блумкамп.

"Я працюю над цим, так."

Як відомо, Блумкапм почав роботу над "Чужим" ще в 2015 році. В цій частині культового кіновсесвіту мали з’явитися легендарні Сіґурні Вівер та Майкл Бін. Проте, як відомо, двом вершникам на одній кобилі не всидіти. Режисер Рідлі Скотт, який саме блиснув перед критиками та глядачами своїм "Марсіанином", заявив про проект "Прометей-2" (вийшов 2017-го під назвою "Чужий: заповіт"), і кінокомпанія Fox зосередилася саме на ньому. Бломкампа виставили за двері, а Скотт, на думку фанатів, відверто налажав.

І ось сам Кемерон, автор другого фільму у всесвіті ("Чужі", 1986), робить обнадійливу заявку, що ми побачимо нарешті продовження франшизи, яке задовольнить шанувальників культової серії.

Хай їм Прометей помагає!

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: