Поділитися

 (Довга прогулянка: випробування для тих, хто свідомо йде на смерть)

Режисер Андре Овредал візьметься за кіноадаптацію роману Стівена Кінґа «Довга прогулянка» (The Long Walk) для New Line.

Видана Кінґом під псевдонімом Річард Бахман в 1979 році, книга оповідає про антиуптопічний світ, в якому сто підлітків беруть участь в щорічному змаганні, відомому як Довга прогулянка. Правила прості: підтримувати швидкість вище чотирьох миль на годину. Зменшили швидкість – отримуєте попередження. Отримали три попередження в годину - і ви застрелені. Останній, хто дійшов до фінішу, отримує матеріальне забезпечення до кінця свого життя. У цих пекельних умовах у хлопців розвиваються глибокі дружні відносини, незважаючи на розуміння того, що виживання кожного з їхніх друзів становить загрозу для їх власних життів.

1546791326147529198.jpg

Роман з моменту його публікації став класикою в його антиутопічному баченні, відгомони якого можна знайти у всій популярній культурі (наприклад, «Голодні ігри», «Той, що біжить в лабіринті»). Книга – типово кінґівська, історія про дорослішання, в якій розповідається про людяність хлопців, які справляються з труднощами і відчаєм, що перегукується із історіями головних героїв у «Залишайся зі мною» і «Воно».
Джеймс Вандербільт написав сценарій, а також продюсує стрічку разом з Бредлі Фішером і Вільямом Шераком.

Овредал - визнаний критиками режисер загадкового трилера «Розтин Джейн Доу». Його картина жахів Страшилки, які потрібно розповідати в темряві, написана в співавторстві і створена Гільєрмо дель Торо, дебютує 9 серпня на CBS Films.
Довга прогулянка - одна з трьох адаптацій Кінга в роботах на New Line. Серед інших - «Жереб Салема» і «Воно: частина друга», продовження світового блокбастера 2017 року за 700, 3 млн. доларів, який став найкасовішим фільмом жахів усіх часів. «Воно: частина друга» виходить 06 вересня цього року.

Українською мовою "Довга прогулянка" не перекладалася.

LONGWALK.JPG

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: