Арнольд Шварценеґґер повертається до ролі Конана?

Залізний Арні активний, рішучий, і сповнений енергії

Поділитися

 (Арнольд Шварценеґґер повертається до ролі Конана?)

Арнольд Шварцнеґґер хоче повернутися у Давню Кіммерію.

Ближче до кінця цього року Арольд повернеться на екрани у фільмі Тіма Міллера "Термінатор: Темна доля". Але чи повторить легендарна зірка бойовиків роль варвара Конана, яку він зіграв у 1982-му році ("Конан-варвар") та і 1984-му ("Конан-руйнівник")?

Вчора на власному акаунті в Твітторі Шварц завантажив коротке відео, щоб прорекламувати новий комікс про Конана, зробивши в кінці позначку:

Це фільм, у якому я вже давно хотів знятися. Що ж, за роботу!


Очевидно, Арнольд має на увазі новий фільм про Конана - проект, участь в якому йому свого часу запропонували. Протягом років він носив такі назви, як «The Legend of Conan» і «Conan the Conqueror». І тільки в 2016-му Арнольд заявив, що сценарій вже написаний, і наразі триває пошук режисера.

У той час він описував сюжет наступним чином:

«Я сиджу на троні роками, десятиліттями... і раптом настає момент, коли мене хочуть скинути».


Цей проект змусить франшизу знехтувати "перезавантаженням" 2011 року (Конана зіграв Джейсон Момоа) і повернутися до оригінального сценарію, що останнім часом є популярним в Голлівуді.

Конан повернувся. Я був в захваті коли отримав цей новий спецвипуск коміксу. Він доступний на @ArnoldSports, або ж можете отримати свій прямо тут .: http://Conancomic.com


https://twitter.com/Schwarzenegger/status/1095027841526190080

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: