Поділитися

 (Анонсовано зйомки серіалу за мотивами «Дня мерців» Джорджа Ромеро)

Американський кабельний канал Sci Fi Channel, що спеціалізується на науково-фантастичних, фентезійних, паранормальних, містичних, горор серіалах і фільмах, замовив серіал за мотивами «Дня мерців»Day of the Dead») Джорджа Ромеро, знятого в 1985 році. Серія з десяти епізодів оповість карколомну історію шести незнайомців, які намагаються вижити в перші двадцять чотири години вторгнення повсталих мерців.

Серіал позиціонують як реверанс знаменитим мертв'якам Ромеро, котрий своїми стрічками показував нам, що іноді для об’єднання людей заради однієї мети необхідно нацькувати на них натовп голодних зомбі.

Джед Елінофф і Скотт Томас виступлять в якості сценаристів і шовранерів серіалу.

Попередні два римейка «Day of the Dead» здобули здебільшого негативні відгуки, але основна трилогія Ромеро («Ніч живих мерців», «Світанок мерців» і, власне, сам «День мерців») є культовими серед поціновувачів горору.
Важко сказати, чи розбалуваних «Ходячими мерцями» глядачів ще можна вразити темою про людей, котрі намагаються пережити зомбі-апокаліпсис, проте такі азіатські стрічки як Потяг до Пусану чи Королівство довели, що тема живих мерців досі актуальна, і таки лякає людей.

Крім того, стало відомо, що Syfy також замовив ще один серіал під назвою «Сюрреаліст», в якому ріелтор Нік Роман і елітна команда фахівців займаються продажами непопулярної нерухомості: будинками з привидами, які буквально відлякують потенційних покупців.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: