«Талісман» Кінґа і Страуба нарешті екранізують

Не так багато залишилося знакових творів Короля Жахів, які досі не перенесені на екран. «Талісман», написаний у співавторстві з іще одним відомим майстром горору Пітером Страубом - один із них

Поділитися

 («Талісман» Кінґа і Страуба нарешті екранізують)

Містичне фентезі «Талісман», написане Стівеном Кінґом та Пітером Страубом і опубліковане в 1984 році - одна з небагатьох кінґівських історій, яка досі не адаптована ні для телебачення, ні для великого екрану. І це незважаючи на те, що Стівену Спілберґу належать права на книгу ще з 80-х років. Кілька років тому в мережі з’являлися новини про прийдешню адаптацію роману, проте донині жодних дій не вживалося.

T21024x590.jpg

Кадр з демо «Талісману» (увага) 2008 року

У певний момент планувалося перетворити книгу в шестигодинний міні-серіал TNT, але схоже, що тепер він виходить на великий екран як художній фільм!

Collider повідомляє, що режисер Майк Бейкер керуватиме зйомками «Талісману» для Amblin Partners Спілберга і The Kennedy/Marshall Company, а адаптацією займеться Кріс Спарлінґ.

«Талісман» - містичний роман, який розповідає про хлопчика на ім'я Джек Сойєр і його матір. Вони змушені переїжджати з місця на місце, рятуючись від боргів. Мама Джека скоро має померти від раку, і хлопчик не знає, як їй допомогти. Однак незабаром він дізнається, що йому належить відкрити прохід між світами і знайти таємничий Талісман. З його допомогою Джек зможе врятувати не тільки маму, а й весь світ.

Пізніше Кінґ і Страуб написали продовження історії - книгу «Чорний дім» (сюжетно пов’язаний із сагою Кінґа «Темна Вежа»).
Обидва романи були видані українською мовою в Клубі сімейного дозвілля («Талісман», 2016 рік, переклад А.Пітика й К.Грицайчук, «Чорний дім», 2017 рік, переклад З.Дюг).

39110_59247.jpg
9786171223028.jpg

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: