Поділитися

 («Привиди маєтку Блай»: постери, відео, сюжет)

Осінь іде, а з нею триває промо-кампанія горор-серіалу «Привиди маєтку Блай», який є ідейним продовженням хіта 2018 року «Привиди будинку на пагорбі», заснованого на романі Ширлі Джексон.

Зокрема, днями на офіційній сторінці другої частини «Привидів» у Twitter опублікували постери з назвами епізодів прийдешнього серіалу Майка Фленеґана. Раніше також з’явилися постери з дев’ятьма ключовими персонажами.

Сюжет «Привидів маєтку Блай» заснований на повісті американського письменника-романтика Генрі Джеймса «Закрут гвинта», проте дія розгорнеться у 1980-х роках. За словами творця проєкту Майка Фленеґана, в основу сюжету лягли також інші твори митця, багато з яких не було екранізовано досі. Схожий «фокус» він здійснив із «Привидами будинку на пагорбі», коли надихався й іншими творами письменниці, крім однойменного роману 1959 року.

Розповідь вибудовується навколо дівчини, яка стає нянею двох сиріт і поселяється в їхньому заміському маєтку, де пізніше стикається з надприродним.

Ось що говорить про серіал режисер Фленеґан: «”Маєток Блай” відрізняється тим, що це історія кохання. Це ґотичний роман. Коли ви чуєте “романтика”, то у вас у голові виникають конкретні образи. Однак ґотичний роман означає щось зовсім інше, занурене в таємниці і приреченість. Це неймовірно пристрасні емоції, що йдуть у темряву людської природи».

Серіал продовжить дослідження теми зв’язку минулого і теперішнього, а привиди будуть відображенням емоційних травм персонажів. Проте, на відміну від попередньої частини, яка була історією про сім’ю, головні герої не будуть знайомі одне з одним.

За словами шоуранера, серіал буде міксом історій про привидів і кохання.


До головних ролей у нових амплуа повернулися Вікторія Педретті, Олівер Джексон-Коен і Генрі Томас, які знімалися разом і в першій частині горор-антології.

23 вересня вийшов повноцінний трейлер майбутнього серіалу.


Серіал матиме дев’ять епізодів, усі які вийдуть на стримінґовій платформі Netflix 9 жовтня.

Торік за мотивами цієї повісті Генрі Джеймса зняли фільм «Поворот» (The Turning) із Маккензі Девіс і Фінном Вулфардом у головних ролях.

Варто зауважити, що цей твір вже не раз екранізували. Однією з найяскравіших адаптацій став фільм «Невинні» 1961 року.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: