Вийшов перший трейлер горору "Поворот" за повістю Генрі Джеймса

Днями кінокомпанія Universal Pictures оприлюднила трейлер до фільму жахів "Поворот" (The Turning), знятого за мотивами повісті Генрі Джеймса "Поворот гвинта" (1898)

Поділитися

 (Вийшов перший трейлер горору "Поворот" за повістю Генрі Джеймса)

За сюжетом молода гувернантка на ім’я Кейт приїжджає в старовинний маєток, щоби піклуватися про двох сиріт – Майлза і Флору. Однак із часом поведінка дітей починає здаватися героїні дивною, і навіть лякати, а сам будинок виявляється оповитим таємницями. Творці картини осучаснили повість, перенісши її дію в 90-ті роки ХХ століття.

Головні ролі виконали Маккензі Девіс, Фінн Вулфард та Бруклін Принс.

Режисером фільму виступила Флорія Сіджізмонді ("Розповідь служниці", "Американські боги"). Продюсерське крісло зайняв Стівен Спілберг.

До речі, переписали повість Генрі Джеймса сценаристи Кері Хеєс і Чад Хеєс – раніше вони працювали над сюжетами горорів "Будинок воскових фігур" (House of Wax) і "Закляття 2" (The Conjuring 2). Тож є всі шанси, що і цього разу в дуету вийшло щось атмосферне.

Світова прем’єра стрічки запланована на 24 січня 2020 року.

Варто зауважити, що повість американського письменника Генрі Джеймса вже неодноразово екранізували. Однією з найяскравіших адаптацій став фільм "Невинні" 1961 року.

Трейлер:



    Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

    Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: