Поділитися

Восьма «Пила» виявилась не надто успішною, як за оцінками критиків, так і на думку фанатів. Хоча касу вона зібрала непогану – при бюджеті в 10 мільйонів доларів загальні збори склали майже 102 мільйони. Це той випадок, коли перші два роки ти працюєш на залікову книжку, а далі – вона на тебе.

Звісно, що зажерливі кінороби не можуть припинити вихолощувати й витискати з франшизи баблішко. Скільки було загублено гарних серій – не перелічити. Останній «Повсталий із пекла» тому підтвердження.

Проте цього разу, мабуть, було вирішено переглянути стиль роботи, адже в крісло режисера знову повернувся Даррен Баусмен, котрий зняв 2, 3 і 4 «Пилу», а головну роль виконує комік Кріс Рок. Він же написав сценарій до дев’ятої «Пили», назву якої поки що не озвучили.

Але це ще не все. До касту долучився зірковий Семюел Л.Джексон, тому вже можна мати впевненість, що стрічка буде успішною. Але чи буде це фільм, який відповідатиме духу перших частин, а не просто замастурбована спроба викачати побільше коштів з наївних хом’ячків? Нема вже Конструктора, немає того холоднокровного та пильного погляду в монітор, тих страшних мотивів та ідей, які спонукали головного героя втопити негідних громадян у власній крові. Хоча… хвилинка передбачень: ДЖЕКСОН - НОВИЙ КОНСТРУКТОР!

sawsamuelljacksonchrisrock.jpg

Насправді Семюел Л.Джексон гратиме батька Кріс Рока, а той - детектива, що розслідує серію дивних та моторошних убивств.

На екранах стрічка з’явиться 23 жовтня 2020 року.

«Пила» - серія горор-фільмів, пов’язаних загальною темою: кара за минулі гріхи і готовність до виживання. Франшиза була занесена до Книги рекордів Гінесса як найкасовіший горор всіх часів.

До речі, в мережу злили кілька фото, НАЧЕБТО із знімального майданчика.

1.jpg
2.jpg
Без названия.jpg

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: