Поділитися

 («Надприродне» все?)

Одне із найпопулярніших телевізійних шоу в жанрі горор «Надприродне» підходить до свого логічного завершення.

Раніше повідомлялося, що фінал повинен був відбутися 18 травня, але через пандемію коронавірусу зйомки були призупинені на невизначений термін.
За останніми даними Deadline продовження зйомок серіалу було перенесено на вересень поточного року.

За словами президента телеканалу Марка Педовіца, два останніх епізоди п’ятнадцятого сезону ще не знято, але він пообіцяв зайнятися ними наприкінці літа й «завершити історію на правильній ноті».

Під час інтерв’ю з Entertainment Weekly один з виконавців головної ролі, Дженсен Еклз заявив, що вимушена пауза піде серіалу на користь. На думку актора, у команди буде час відпочити, перезарядитися, пустити всі накопичені сили в роботу над фіналом і зробити його по-cправжньому грандіозним.

Я відчуваю, що пауза дозволить нам все знову переглянути, потім перейти до останніх двох серій і вразити всіх підсумковим результатом. Упевнений, завдяки перерві фінал тільки покращиться

Багато шанувальників припускали, що вихід нових серій «Надприродного» перенесуть на наступний рік. Однак виконавчий продюсер серіалу Ендрю Дабб поспішив заспокоїти глядачів і пообіцяв, що несподівані затримки не завадять серіалу вийти в цьому році.
Згідно з графіком The CW на осінь 2020 року, опублікованому на порталі ComicBook, прем'єри всіх оригінальних шоу переносяться на 2021-й, але «Надприродне» залишається єдиним винятком.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: