«Побачимося на тій стороні»: після 13-го епізоду останнього сезону «Надприродне» візьме паузу

Сам Чак знає, який пристойний пробіг в Шеви Імпали 67-го року. Та поки що Крихітка нікуди не їде – ні в гараж, ні «в закат», а паркується на узбіччі й чекає, коли пронесеться на білому коні третій вершник Апокаліпсису, кроатон чи що воно, в біса, таке…

Поділитися

 («Побачимося на тій стороні»: після 13-го епізоду останнього сезону «Надприродне» візьме паузу)

Фінал із двох епізодів останнього сезону містичного серіалу «Надприродне», який транслюється на телеканалі CW, переноситься на невизначений час через пандемію коронавірусної інфекції у світі.

Водночас 13-ий епізод «Дитя Долі», який вийшов 23 березня, поки що буде останнім. Про це повідомив шоураннер серіалу Ендрю Дабб у твітері.

«Через припинення виробництва шоу це буде наш останній епізод на деякий час. Бережіть себе, побачимося на іншій стороні», – написав він у мікроблозі.

За словами Ендрю, команда «Надприродного» встигла відзняти 18 серій. Але вона не може закінчити роботу з візуальними ефектами і звуком через карантин, а оскільки випускати нові серії в сирому вигляді не можна, їхня прем’єра переноситься на невизначений термін.

Крім того, від фіналу глядачів відділяє ще два останні епізоди, яких ще не зняли. Тому з огляду на ситуацію вкрай не просто окреслити точну дату повернення в ефір. Утім, шоураннер наголосив, що до зйомок повернуться так швидко, наскільки це буде можливо.

Дабб також пообіцяв, що у авторів серіалу підготовлено кілька цікавих сюрпризів, які повинні допомогти шанувальникам пережити вимушену паузу.

Шанувальники серіалу сприйняли цю новину по-різному. Більшість засмучена, що ситуація, яка склалася у світі, не дає їм попрощатися із братами Вінчестерами. Але є і ті, хто радий, що неминучий фінал улюбленого серіалу відтягується. Жартують, що сама Доля проти закриття «Надприродного».

Варто зауважити, що протягом 15 років серіал у жанрі міського фентезі «Надприродне» залишається одним із найрейтинговіших шоу мережі CW. Він знайшов відданих шанувальників не тільки в Північній Америці, а й далеко за її межами. У лютому 2019 року було оголошено, що п’ятнадцятий сезон стане останнім.

Відомо також, що остання серія 10 сезону «І мертві підуть («Ходячі мерці»), одну з головних ролей у якому грає Джеффрі Дін Морган (він же Джон Вінчестер – батько Діна і Сема), теж відкладено на невизначений час.

Нагадаємо, зйомки останнього сезону «Надприродного» офіційно було зупинено в п’ятницю, 13 березня. Поки нові серії затримуються, радимо переглянути старі-добрі серії з епохи Кріпке, в яких піднімається «вірусна» тема.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: