Поділитися

 («Аутсайдер» збирає круту акторську команду)

Прийдешня екранізація кінґівского «Аутсайдера» збирає навколо себе крутих чуваків: як в акторському складі, так і в режисерському. Наразі над серіалом працюють: Річард Прайс («Одного разу вночі», 2016), Джек Бендер («Містер Мерседес» 2017), Джейсон Бейтмен та ін.

Історія оповідає про приватного детектива і місцевого копа, які розслідують жорстоке вбивство маленького хлопчика. Розслідування стає все більш зловісним по мірі того, як докази починають вказувати на надприродного хижака.

Синтія Еріво, від якої у всіх перехопило дух в торішніх «Поганих часах у Ель Роялі» і «Вдовах», зіграє Голлі Ґібні — досвідченого і розумного детектива-любителя, знайому нам по трилогії «Містер Мерседес». Цікаво відзначити, що Голлі Ґібні за сюжетом — біла... А її роль в книзі, мабуть, найцікавіша. Поборники расової чистоти, тримайте свої ковпаки в руках.

Білл Кемп, який також знімався в «Одного разу вночі», зіграє юриста Гауві Ґолда. Головного протагоніста, детектива Ральфа Андерсона, ймовірно гратиме Бен Мендельсон. А його дружину, Дженні Андерсон, — Мер Віннінґем. Педді Консідайн виступить в ролі Клода Болтона, свідка вбивства хлопчика.
Джеремі Боббі ( «Лікарня Нікрбокер», 2014 року) зіграє оригінального приватного детектива Аллеко Пеллі.

altcynthia_erivobill_camp__mare_winninghamsplitgettyh_2019.jpg

Також в ролях: Юл Васкес («Я — ніч», 2019) в ролі офіцера Юна Себло, Марк Менчака («Озарк», 2017) в ролі Джека Гокінза (напарника-конкурента Ральфа Андерсона); Еттьєн Парк («Ганнібал», 2013) в ролі Томіки Коллінз; Майкл Еспер («Траст», 2018) в ролі Білла Семюелза.

Ще трохи цікавої інформації: раніше повідомлялося, що Бейтмен начебто теж буде зніматися в серіалі. І хоча ця інфа ще не підтвердилася, він, можливо, виступить в ролі Террі Мейтленда — місцевого тренера з бейсболу та головного підозрюваного в розслідуванні! А дружину його, Мерсі Мейтленд, зіграє Джуліанна Ніколсон.

Нагадуємо, що «Аутсайдер» (офіційної назви українською нам поки що не повідомили) вийде вже цієї весни у «Клубі сімейного дозвілля» у перекладі Анастасії Рогози.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: