Поділитися

 (Оголошуємо набір матеріалів до другого номеру фензіну "Бабай")

🎙 Якщо ви слухали останній подкаст Бабая, то знаєте, що другий номер фензіну вже в роботі, і зміст його практично сформований: ми маємо нові статті, готуємо інтерв’ю з майстром зарубіжного горору, переклад класичних жахів, художні твори українських авторів. Також вже готовий новий крутезний комікс.

📩 Але оскільки ми позиціонуємо себе як проект, який твориться руками спільноти, пропонуємо вам стати співавторами другого номеру.

📧 Надсилайте свої матеріали, заготовки, ідеї (ми розглянемо усі ваші пропозиції) до 30 квітня на електронну пошту babai.fanzine@gmail.com.

❓ Що ми чекаємо від вас: публіцистику (статті, рецензії, дослідження), малюнки/ілюстрації, переклади (класиків чи сучасних авторів (з дотриманням авторських прав). Потреба в художніх творах невелика, але, можливо, щось «вистрілить».

За умови схвалення ваших матеріалів включаємо їх до фензіну, публікація безгонорарна, але передбачає авторський примірник. Якщо матеріали не увійдуть до фензіну, готові розглянути їх на предмет публікації на сайті.

🙀 Також обережно анонсуємо новий конкурс коротких жахів на нашому сайті, за результатами проведення якого твори-переможці можуть бути включені до фензіну. Слідкуйте за новинами!

💰 Придбати перший номер фензіну ви можете безпосередньо у нас, або у наших партнерів:

🖤 Ideo-Grafika - крамниця коміксів

🖤 UA Comix Store