Поділитися

Фінальний список!

Народ, кілька актуальних новин!

1) Наша маленька, але згуртована команда визначила своїх фаворитів для третьої збірки!

Отже, пропонуємо вашій увазі список оповідань, які дійшли до фіналу! Журі голосуватиме за ті твори, які вважатиме гідними збірки, і навіть якщо туди потраплять не всі, знайте, що мінімум один суддя віддав свій голос саме за ваше оповідання. Це показник таланту та старанності, не припиняйте творити!

Окрім творів, що проходили відбір, до збірки ми також включимо Джокерів - авторів, що вже мають письменницький досвід, зарекомендували себе в літературній тусовці, і завдяки яким альманах буде не виключно аматорським. Серед Джокерів є доволі успішні українські письменники, і багато хто вас здивує, повірте.

Поїхали!

  • Родина (Джокер 1)
  • Ось іде мрець (Джокер 2)
  • Пертурбація (Джокер 3)
  • Терпіння женця (Джокер 4)
  • Людина людині вовк
  • Колишня
  • Клоп
  • Ти вирішив померти сьогодні
  • S.M.
  • Обличчя у футлярі зі стін
  • Бестіарій
  • Невигадана історія Анатолія Нагнибіди
  • Булавка
  • Меморіал
  • Нейро_Некро
  • На злих вітрах
  • Безсоння. Історія з експедиції пана Оскара Кольберга
  • Ініціація
  • Наречена
  • Канікули
  • Жовто-Сіра
  • Дім пристарілих 360
  • Голодні тварюки
  • Дім у степу
  • Минуле теж співає
  • Твір Джокера 5 (в процесі)
  • Твір Джокера 6 (в процесі)

Для публікації твір має отримати мінімум два голоси з трьох.

NOTA BENE! Ми, звичайно, все перевіримо, але раптом ваше оповідання є в списку, і воно вже десь було задіяне, повідомте, будь ласка. Часу з моменту оголошення конкурсу "СК70" минуло доволі, тому все може бути.

2) Наша відважна й талановита ілюстраторка травмувала пальця, і наразі робота над ілюстраціями призупинена. Побажаємо Ірі скорішого видужання!

3) Наша модернізована перша "Крамничка жахіть" вже розійшлася Україною! Дякуємо всім, хто долучився, залишайте свої відгуки!

4) Наша збірка НЕ називатиметься "Крамничка жахіть. Том 3". Це питання внутрішньої політики команди. Нам трохи жаль розлучатися з цим проектом, все ж немало часу і сил покладено на те, аби про "Крамничку" дізналися горормани по всій Україні.

Але рішення прийнято: офіційно оголошуємо, що проект "Крамничка жахіть" закрито.

Проте цей факт не завадить нашим грандіозним планам, тому залишайтеся на хвилі "Бабай ФМ", вас чекає багато новинок та сюрпризів.

Щодо нової збірки: вона продовжить традицію наших робіт - буде стильною, крутою, бажаною для кожного українського поціновувача жахів. Це буде все той же ілюстрований альманах жахів, проте рівень творів буде вищий. Крім того, збірка буде суто україномовною, ми припиняємо займатися білінгвальними проектами.

Робота над назвою триває, зокрема, у спільноті "Враження UA" завершується конкурс, згідно якого ми запропонували жахоманам самим підібрати назву для збірки.

5) Традиційно ми переклали для альманаху твір класика світового горору. Поки що не будемо називати його, зберігаємо інтригу. Єдине, що зазначимо: це перший український переклад автора, і це оповідання дуже класне.

Залишайтеся з нами!