Поділитися

 (БАБАЙ: НІЧНИЙ СЕАНС вже друкується)

💀 Бабай і Видавництво Жупанського радо інформують, що в друк пішла міжавторська збірка короткої прози «Бабай. Нічний сеанс», присвячена присвячену тематиці жаского, потойбічного, химерного і незвичайного, а також Джону Карпентеру, принцу Темряви, який здійснив у кінематографі жахів великий переполох, перетворивши його на щось магічне, темна зірка чиїх ідей незгасна, бо вони живуть і донині...

👻 Навіщо вам вигадані жахи, коли саме життя навколо — суцільний жах? Таке нерідко можна почути сьогодні від людей, не дотичних до жанру, що має безліч прихильників у всьому світі і в Україні зокрема. Ми не можемо погодитися з ними хоча б тому, що саме горор підготував багатьох із нас до всіх аспектів реального життя. Книжки Стівена Кінґа — до людського зла, що вміло ховається за статечністю; популярні слешери — до правильних дій у загрозливих ситуаціях; а фільми Джона Карпентера, якому й присвячена ця збірка, сформували наше переконання, що круті герої й героїні здатні надерти дупу будь-яким лиходіям, від маніяків і вампірів до чаклунів та іншопланетних загарбників.

Сьогодні, коли реальні загарбники цілком схожі на нас зовні, а крутим героєм може стати практично кожен, горор продовжує слугувати щепленням від паніки та шоку. Оповідання, з якими ви познайомитеся в «Нічному сеансі», охоплюють увесь спектр жанру, від космічних жахів до історичних, від етногорору до соціальної сатири. Ці стислі кінематографічні замальовки показують розмаїття стилів українських авторів жахів і, сподіваємося, стануть для багатьох із них — а може, і для вас! — кроком до великих горорних романів.

💀За кілька тижнів буде оголошене передзамовлення і, сподіваємося, наприкінці серпня почнеться відправка передзамовлених примірників.

👻 Важливою складовою цього проєкту є те, що 50 грн з кожного проданого примірника альманаху буде пераховуватися в ГО АЗОВ.ONE на підтримку 12 бригади НГУ «Азов», де зараз перебуває наш друг, письменник і військовий, Павло Дерев'янко, який також є серед авторів цієї збірки.

💀Над виданням працювали:

Упорядники – Сергій Мазуренко, Серафима Біла, Володимир Мінін, Володимир Кузнєцов, Дімка Ужасний
Ілюстрації – Ірина Гуріна, Сергій Крикун
Обкладинка – Ірина Гуріна
Дизайн, верстка – Світлана Біляєва
Редагування – Ната Гриценко, Лариса Пішко
Відповідальний редактор – Олексій Жупанський

👻 ЗМІСТ

Павло Дерев'янко – Допоки морок не поглинув його
Оксана Ковальчук – Медоїди
Макс Кідрук – Ближче всіх до полюса
Світлана Тараторіна – Дім у степу
Микита Кіляров – Між кошмарами блукач
Андрій Лозінський – Auger
Ната Гриценко – Зоя
Дімка Ужасний – Юність прекрасна
Володимир Мінін – Заборонена зона
Дмитро Деревянко – Колискова за стіною
Олексій Жупанський – Пацюк
Володимир Кузнєцов – Місто
Євгенія Кужавська – Інтер'єрні ляльки Естер
Євген Товстоног – Табір
Джозеф Шерідан Ле Фаню – Кармілла (переклад з англійської Анастасії Квіткової)

💀Основні параметри видання:

К-ть сторінок: 528
Оправа: Тверда, матова плівка, вибіркове лакування об'ємним лаком
Розмір: 145 х 215 мм
Папір: кремовий, 70 гр

453382207_1070391018316302_753847434607464886_n.jpg