Поділитися

 (700 підписників та 666 вподобань на сторінці в Фейсбук!)

Кожного дня до нас долучаються шанувальники темної літератури, кіно, фанати горору, поціновувачі гостросюжетних і містичних творів. Спільнота розвивається!

З нагоди міні-ювілею кілька новин.

Робота над збіркою доходить до логічного завершення, хоча й не без проблем. Ілюстрації, редактура, верстка, дизайн - все це потребує часу та зусиль, а рук так мало. Невдовзі оголосимо передзамовлення, заодно проаналізуємо потенційний обсяг друку. До Мистецького Арсеналу збірка жахів від українських авторів вже буде готова.

Щодо назви: робочий варіант "Кошмари Бабая", можливо, буде переглянуто (але це не точно), ближче до виходу збірки повідомимо.

До речі, про Арсенал. Поки що без подробиць, але ми маємо два офіційні заходи за нашої участі, тому плануйте поїздку до столиці, зустрінемося в затишному колі і гарненько проведемо час!
Це надзвичайно важливий знак для всіх нас.
Що це за заходи, хто в них задіяний тощо - повідомимо згодом, коли буде конкретика. Але авторський склад дає знати, що збереться потужна компанія горорманів, яка доведе широкому загалу, що жахи затребувані в українській літературі.

Також просувається робота щодо першого конкурсу оповідань на базі сайту Бабай. Це буде безпрецедентний проект для українських жахофілів, який добряче розважить публіку і виявить нові імена. Автори, протирайте клавіатури, запасайтесь ідеями, ми збираємо тематичний віртуальний фестиваль!

Слідкуйте за нашим проектом у соцмережах: на Фейсбуку, в Інстаграмі та Телеграмі. Запрошуємо до співпраці, з ідеями та пропозиціями звертайтесь цілодобово.