Поділитися

 (Убивця маніяків повертається)

Майкл Голл повертається до ролі маніяка-убивці маніяків – Декстера після восьми років затишшя. Канал Showtime замовив 10-тисерійний епізод, у якому возз’єднаються Голл та виконавчий продюсер оригінального серіалу Клайд Філіпс.

"Декстер" - серіал, який завоював любов мільйонів фанів по всьому світові та безпосередньо каналу Showtime, оскільки цей революційний проект допоміг нам свого часу, - заявив президент компанії Showtime Entertainment Ґері Левін. – Ми пообіцяли собі повернутися до цього унікального персонажа, якщо знайдемо оригінальний творчий підхід, гідний блискучого серіалу. Що ж, маю приємність оголосити, що Клайд Філіпс та Майкл Голл знайшли його, тож ми не можемо дочекатися вже миті, коли покажемо його світові

E2C6D75E7BFD4AD8B3977482BAC64669.jpeg

Серіал завершився у 2013 році після восьми сезонів. У фіналі Декстер Морґан пішов у добровільне вигнання та жив на самоті, валячи дерева. Шанувальники вважають фінал провальним та дуже чекають на продовження.
Фінал був доволі відкритим, але тодішнє керівництво Showtime Entertainment заявило, що продовження настане лише тоді, коли з’являться нові ідеї.

Філіпс був шовранером серіалу протягом перших чотирьох сезонів і залишив його в 2009 році. За цей час шоу отримало три номінації Еммі за найкращий драматичний серіал та чотири номінації від Гільдії письменників у тій же категорії.

Серіал оповідає про судмедексперта Декстера Морґан, який спеціалізується на дослідженні бризок крові, що залишаються на місцях убивств. Особливість його у тому, що він практично не відчуває емоцій, а одна з небагатьох речей, які приносять йому задоволення – це убивство. Але оскільки Декстер холоднокровний та розумний, він свою манію перевів у русло розправи над серійними убивцями та маніяками, тим самим знайшовши виправдання своїй діяльності. Завдяки батькові-поліцейському Декстер досконало опанував професію, і тому не залишає доказів.

Зйомки планують почати вже наступного року, а восени 2021 відбудеться прем’єра.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: