У новому кліпі Мерилін Менсон попереджає грішників… і хоронить себе (відео)

За перший же день відео набрало понад мільйон переглядів.

Поділитися

 (У новому кліпі Мерилін Менсон попереджає грішників… і хоронить себе (відео))

Відомий рок-виконавець Мерилін Менсон випустив чорно-білий кліп на американську народну пісню God’s Gonna Cut You Down. За перший же день відео набрало понад мільйон переглядів.

Відео співак представив на своєму YouTube-каналі.

В основі композиції попередження грішникам про неминучу Божу кару, яка наздожене їх, як би вони не тікали.

Дія зловісного монохромного ролика починається в готельному номері, де Менсон з'являється то з гітарою, то з гвинтівкою в руках. Потім він на старому пікапі їде в пустелю, щоб поховати невідомого. Спойлер!: У кінці з’ясовується, що небіжчиком є сам Менсон.

Зауважимо, це не новий трек, як стверджують деякі інтернет-ресурси, і не кавер. God’s Gonna Cut You Down – американська фолк-пісня, відома також під назвами Run On for a Long Time (або просто Run On).

Свого часу її виконували такі відомі артисти, як Джонні Кеш, Елвіс Преслі, Мобі, Одетта Голмс та інші. У виконанні ММ уперше вона прозвучала як саундтрек у фантастичному трилері «24 години на життя» (2017).

Нагадаємо, що побачити Менсона можна буде в чотирьох епізодах третього сезону серіалу «Американські боги». В екранізації роману Ніла Ґеймана музикант зіграв металіста-берсерка, вокаліста метал-гурту вікінгів під назвою Blood Death. Його персонаж, Йоган Венгрен, поклоняється Одіну.

Раніше ми також писали, що рок-музикант долучиться до касту 10-епізодного серіалу «Протистояння», телеадаптації однойменного роману Стівена Кінґа.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: