У мережі вперше з'явилася анімаційна короткометражка Девіда Лінча «Вогонь»

Як це часто буває з Лінчем - нічого не зрозуміло, але дуже цікаво

Поділитися

Офіційний канал Девіда Лінча на YouTube David Lynch Theater недавно завантажив 10-хвилинний анімаційний короткометражний фільм «Вогонь» (Pozar), написаний, намальований і знятий Лінчем у 2015 році.

Ця короткометражка, створена аніматоркою Норіко Міякава на музику Марека Жебровського, була показана раніше на декількох виставках, але досі ніколи не була доступна в Інтернеті.

Як і слід було очікувати, «Вогонь» (Pozar) - експериментальний, химерний, його неможливо пояснити, тому хай сам Лінч ділиться деякими думками про процес.

У 2015 році Лінч пояснив на зустрічі в музичній школі ім.Торнтона в USC:

Уся суть нашого експерименту в тому, що я нічого не скажу про свої наміри, а Марек [Жебровський] буде інтерпретувати візуальні ефекти по-своєму. Тому я кажу, що це був великий успішний експеримент, і мені сподобалася композиція, написана Мареком для струнного квартету Пендерецького

Марек Жебровський:

Я думав, що це в певному сенсі дуже меланхолійний фільм, а також дуже поетичний.
Не намагаючись бути занадто явним, я спробував проілюструвати те, що робив Девід. Наприклад, є щось, схоже на град, і я використав багато піцикато, але я також використовував високу мелодійну лінію, щоб додати до неї ліричний елемент

Насолоджуйтесь і діліться своїми інтерпретаціями побаченого.

изображение.png

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: