Офіційно: зйомки 3 сезону "Справжнього детективу" завершені

Нас чекає нова глава антології, нові герої і нові злочини

Поділитися

Офіційно: зйомки 3 сезону "Справжнього детективу" завершені

Новий розділ успішного шоу на телеканалі HBO перенесе глядача на Середній Захід США, у штат Міссурі. В одному з округів штату - Озарк - стався жахливий злочин, що має коріння у глибокому минулому, у кількох часових періодах одночасно. Задачу розплутати його отримує детектив Вейн Гейс. Його втілює оскароносна зірка найкращої стрічки 2017 року по версії жюрі Американської кіноакадемії "Місячне сяйво" Магершала Алі.

Результат пошуку зображень за запитом "махершала али детектив"

Поганий коп Стівен Дорф з нещодавнього горору "Шкіряне обличчя" буде його напарником. Рей Фішер, відомий роллю супергероя Кіборга у блокбастері "Ліга справделивості" (2017) грає Фредді Бернса, сина шерифа Гейса з північного-західного Арканзасу. Чарівна Кармен Еджого виконала роль шкільного учителя, а Скут МакНері, що засвітився у "Бетмені проти Супермена" (2016), втілить батька жертви, який страждає від жахливої втрати.

Пов’язане зображення

Результат пошуку зображень за запитом "скут макнэйри"

Нагадаємо, серіал "Справжній детектив" - це антологія, де кожен сезон представляє собою закінчену детективну історію з вкрапленнями психологічної драми й горору. У першому сезоні ролі дісталися Метью Макконахі, Вуді Гарельсону та Мішель Монахан. Герої розслідували ритуальні убивства маніяка, що відбувалися протягом 17 років. Під час другого сезону три копа розслідували злочини, пов'язані з убивством високопоставленого чиновника. В головних ролях були Вінс Вон, Колін Фаррел, Тейлор Кітч і Рейчел Макадамс.

Старт серіалу запланований на осінь 2018 року.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: