Трейлер документального фільму жахів «Спадок людини-метелика»

Дослідження однієї з найцікавіших міських легенд покажуть на Геловін

Поділитися

Компанія 1901 повідомила, що придбала права на показ документального фільму жахів «Спадок людини-метелика» (The Mothman Legacy), який покажуть виключно на стрімінгових платформах 20 жовтня 2020 року. Прем'єра стрічки мала відбутися восени цього року на фестивалі Mothman Festival, але через коронавірус була скасована.

Фsльм зняв режисер Сет Брідлав, і це третя частина його трилогії, заснованій на міській легенді про людину-метелика. Цей персонаж є одним із найцікавіших криптидів – істотою з червоними очима та величезними крилами, поява якої передвіщує біду та смерть.

Вперше про людину-метелика згадано в 60-х роках: начебто крилатий гуманоїд з'явився біля звалища боєприпасів у сільській місцевості Західної Вірджинії. 12 листопада 1966 року копачі могили спостерігали політ людиноподібної тварюки, а вже через кілька днів його бачили дві молоді пари з Пойнт-Плезента. Свідки повідомили поліцію, що бачили людину з крилами біля трьох метрів, яка переслідувала їхній автомобіль. Пізніше схожі заяви повторилися, зокрема, істоту описували як величезного птаха з червоними очима. Хтось сплутав його із гігантською чаплею, а дехто стверджував, що очі істоти світилися як світловідбивачі. Місцевий біолог припустив, що за описом це міг бути канадський журавель, котрий збився з міграційного шляху.

Повідомлення про людину-метелика закінчилися після руйнування Срібного мосту 15 грудня 1967 року, і ця подія дала підстави вважати про наявність зв'язку між істотою та аварією.

Сет Брідлав
:

Ми були дуже щасливі об'єднатися із «1901» для роботи над нашим останнім фільмом. Ми припускаємо, що створили щось дійсно унікальне, це дійсно моторошна історія з реального життя і детальне дослідження міської легенди. Завдяки інтерв'ю очевидців, думці експертів, ця історія вийшла дуже цікавою, і ми хочемо розкрити таємницю страшного минулого

Образ людини-метелика знайшов відгук у масовій культурі, зокрема, серед поціновувачів жахів відомий фільм «Пророцтво людини-метелика» з Річардом Ґіром у головній ролі

MOTHMANLEGACYPosterscaled.jpg

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: