Поділитися

Терор: подробиці сюжету й кастингу 2 глави серіалу-антології

Перший сезон драми «Терор» був заснований на популярному романі Дена Сіммонса про команди двох кораблів британського флоту "Терор" та "Еребус", вимушені під час експедиції через Арктику боротися не тільки з голодом і холодом, але й з моторошним чудовиськом. Атмосферний проект каналу AMC настільки сподобався глядачам, що творці утвердилися в своєму намірі створити горор-антологію: серіал отримав продовження на другий сезон.

Дія нових епізодів розгорнеться під час Другої світової війни. Мова піде про жахливу надприродну загрозу, що нависла над японсько-американським співтовариством як в рідній для них Південній Каліфорнії, так і в таборах для військовополонених. Ідея другого сезону «Терору» належить сценаристові нової «Годзілли» Максу Боренштейну й Олександру Ву, який займе пост шоураннера. Наступний розділ розповість про жахи, з якими довелося зіткнутися американцям японського походження після сумнозвісної атаки на Перл-Гарбор.

Як зазначив президент AMC Девід Медден:

" Терор" подарував нам можливість поглянути на формат антології під іншим кутом. Нам сподобалася концепція серіалу про історичні події з додаванням до них вигадки й елементів горору.

Першим новобранцем другого сезону став Дерек Міо («Доктор Гаус», «Смертельна зброя», «Поліція Гаваїв»). Міо постане в образі Честера Накаями - сина іммігрантів з Японії, який мріє покинути рідне японо-американське селище і вступити в армію США.

Картинки по запросу дерек міо

Міо сам є американцем японського походження в четвертому поколінні. Один з його дідів після атаки на Перл-Гарбор став співпрацювати зі Службою військової розвідки США в якості перекладача. Другому дідові пощастило менше: через акт агресії з боку імператора Хірохіто його разом з іншими вихідцями з Японії відправили на примусові роботи в військовий табір.

Постановкою пілоту займеться Джозеф Кубота Владика, що також має японські корені. Глядачі знайомі з його творчістю за серіалами «Бійтеся ходячих мерців» і «Наркос».

Картинки по запросу джозеф кубота владика

10 серій відбірного "Терору" побачать світ у наступному році.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: