Студія Universal знімає нового «Ван Гелсінґа»

Чи повторить легендарний мисливець за вампірами успіх «Невидимця»?

Поділитися

 (Студія Universal знімає нового «Ван Гелсінґа»)

Студія Universal запланувала зйомки нового фільму «Ван Гелсінґ», і вже запросила режисером Джуліуса Евері (Оверлорд) а продюсером – Джеймса Вана.

Після перезавантаження всесвіту монстрів студія продовжує нарощувати арсенал, і кинула оком на одного з найбільш знакових персонажів горор-культури.

Сюжет прийдешньої стрічки тримається у секреті, але відомо, що події традиційно відбуватимуться у світі, в якому знаменитий мисливець за вампірами протистоїть найвеличнішому кровопивцеві графу Дракулі. Причому зазначається, що Ван Гелсінґ не обов’язково буде головним героєм.

Персонаж, який вперше з’явився у культовому романі Брема Стокера 1897 року, пережив багато трансформацій, останню з яких втілив Г’ю Джекман у 2004 році. Фільм провалив прокат, але Universal завжди тримала персонажа в обоймі.
Всього ж легендарного голландця зіграли майже два десятки акторів, а в деяких випадках - навіть актрис.

Враховуючи невдачі зі спробами відродити легендарну лінійку монстро-фільмів, студія переосмислила підхід до роботи і, як показує нещодавній «Невидимець» - цілком успішно. За прикладом вільної екранізації роману Герберта Веллса з Елізабет Мосс у головній ролі, майбутня стрічка про Абрагама Ван Гелсінґа не буде перетинатися з Темним Всесвітом студії, а отримає цілком автономний статус.
Сценарій пишуть Ерік Пірсон та сам Джуліус Евері. Дата виходу наразі невідома.

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: