Поділитися

Схоже, брати Ворнери та режисер першої частини Джордж Міллер нарешті вирішили усі конфлікти з поділом заробітку від надзвичайно успішного першого фільму "Скажений Макс: Дорога гніву". На днях в мережі з'явилася інформація від інсайдерів, що кіноробами готується нова частина про пригоди напівбожевільного Макса Рокатанскі у ще більш божевільному пост-апокаліптичному світі.

Як було відомо, спершу Міллер планував зробити спін-офф про товаришку головного героя Ф'юріоссу, але студія скептично віднеслась до цієї ідеї. Все таки харизма Тома Гарді, навіть на такій майже беземоційній головній ролі додає фільму неабияких бонусів. Перша частина "Дорога гніву" вироблялася в пекельних умовах: робота над нею стартувала ще у 90-тих, потім була відкладена через теракти 9/11 та війну в Іраку. Через 6 років Міллер оголосив, що новий Скажений Макс будуть знімати в Австралії, але коли континент залило дощами, і в австралійських пустелях почали рости квіти, зйомки терміново перенесли в Намібію.

Зусилля не були витрачені намарне: динамічний дизель-панк чудово зайшов критикам і глядачам, заробив в прокаті коло 400 млн доларів, а також узяв 6 статуеток "Оскар" у технічних номінаціях. Окремого захоплення заслуговує драйвова музика від композитора Junkie XL. Чи повернеться він до команди нового фільму, поки невідомо.


Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: