Серіал «Ключі Локків» продовжать до четвертого сезону?

Другий сезон було анонсовано раніше, проте чутки про третій та четвертий з'явилися лише вчора

Поділитися

 (Серіал «Ключі Локків» продовжать до четвертого сезону?)

Серіал «Ключі Локків» авторства Джо Гілла та Ґабріеля Родріґеса, котрий вийшов на Netflix, здобув прихильність критиків та глядачів.
І, хоча офіційних новин наразі немає, від наближених до авторів джерел чути, що серіал буде продовжено, причому аж до четвертого сезону!

Враховуючи, що Netflix не боїться вкладати у продовження оригінальних серій, ця інформація цілком має право на існування, адже, як зазначено на новинному ресурсі Wegotthiscovered, надійшла вона з того самого джерела, яке повідомило про те, що «Star Trek: Discovery» отримає п’ять сезонів, і це дійсно пізніше підтвердилося.

Ті, хто вже глянув перший сезон, зазначають, що серіал чудово вловив атмосферу комікса і розкрив персонажів так, як це було задумано авторами.
Продовження однозначно позитивно вплине на саму лінійку коміксів, адже хто читав, той підтвердить, що далеко не всі таємниці родини Локків розкрито!

Раніше шовранер серіалу Карлтон К’юз заявив, що команда вже розпочала роботу над другим сезоном. Сервіс Netflix ще на той час не підтвердив початок зайомок, проте, як з'ясувалося, вже йде робота над сценарієм. К’юз зазначив, що серіал буде мати деякі розбіжності з оригінальним коміксом.

Читайте також: У жовтні вийде кросовер коміксів «Ключі Локків» і «Пісочний Чоловік»

Подобається проєкт? Ви можете підтримати нас, всі кошти підуть виключно на розвиток «Бабая»

Бажаєте опублікувати свої матеріали? Пишіть нам на пошту: